Passie voor voeding

Opgegroeid met elke dag aardappelen, vlees en groente vond ik op mijn 17e het wel erg saai worden. Op dat moment zag ik een tweejarige cursus internationaal koken. De opdrachten werden thuis uitgeprobeerd. Mijn ouders en zus kregen bijzondere gerechten en de raarste combinaties. Soms was ik iets aan het koken en dan dacht ik dit is vast heel smerig, wat een rare onlogische combinatie. Tot mijn grote verrassing was het juist heel lekker. Toen ik klaar was met de cursus, moest ik van mijn ouders stoppen met die rare fratsen.

Tot ik op mijzelf ging wonen. Ik ging op zoek naar oude originele gerechten van mijn favoriete landen.

Begon de gerechten te verfijnen en genoot van alles wat ik op kookgebied ontdekte. Het werd mijn passie.

Gezondheidsklachten kunnen verminderd worden door de juiste voeding

Ik ging ook nadenken over wat het eten dat je eet met het functioneren van je lichaam doet. Ik zag om mij heen mensen die elke dag maaltijden eten zonder voedingswaarde. Mensen met gezondheidsklachten. Waarvan ik dacht, als je anders eet, dan zou het veel beter met je gaan.

Vakopleidingen

Ik kreeg een dringende behoefte om deze mensen te helpen. Een behoefte die ik bleef onderdrukken en niet naar wou luisteren. Maar de roep van binnen werd zo groot dat ik er echt iets mee moest doen. Zo is het idee van de praktijk ontstaan. Ik wou het serieus aanpakken en heb 5 vakopleidingen en een hbo opleiding gevolgd. Zodat ik zowel orthomoleculair als medische kennis heb om te kunnen coachen en begeleiden naar een gezonde levensstijl.

Jouw gezondheid

Ik geniet van alles wat ik voor een ander kan betekenen. Ik doe het voor jouw gezondheid. Daarom heb ik de praktijk ook Votre Santé genoemd. Uw gezondheid.