Massage salon Votre Santé

Heerlijk ontspannen met een holistische massage, hoofd nek schouder massage, voetreflexmassage of fibromassage.

Even tijd voor jezelf

Alles los kunnen laten en je overgeven aan ontspanning en innerlijke rust. Los van alle dingen en drukke werkzaamheden van het dagelijkse leven. Een massage op een respectvolle manier met warme zorgzame aandacht.

De weldaad van een massage

Een weldadige massage brengt niet alleen de geest tot rust, ook het lichaam ontspant daardoor. Massage zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en verbeterd de stofwisseling in de huid. Voor het behoud van een goede gezondheid verdient het aanbeveling je regelmatig te laten masseren. Een massage is een pas op de plaats maken, even stil worden, rustig genieten en na afloop loom en ontspannen zijn en je tegelijkertijd energiek voelen en meer ruimte ervaren.

 

Massage met aandacht voor de gehele mens

Tegenwoordig worden wij geleefd. We moeten van alles en ondertussen voelen we niet dat onze spieren contant in spanningsstand staan.

Wil jij je weer lichter en ontspannen voelen, vrijer kunnen ademhalen en bewegen?

Neem dan de tijd voor een holistische massage. Dit is een massage met aandacht voor de gehele mens. Het lichaam ontspant en het stimuleert de spieren. Het bevordert de bloedstroom, kalmeert het zenuwstelsel en stimuleert de lymfestroom. Deze massage dringt dieper door de huid en spieren en is daardoor zeer heilzaam.

Het zorgt dat je weer verbonden bent met jezelf en jij je weer compleet voelt. Zodat jij beter bestand bent tegen de drukte van de dag, waarin iedereen van alles van je wil of verwacht.

Heb jij ook zo’n volle agenda?

Tip: Wissel je avond op de bank t.v. kijken in voor echte ontspanning van lichaam en geest. Daar heb je echt iets aan. Bel mij en maak een afspraak, het is zo simpel.